ITC

ITC, Immunity To Change – och hur du övervinner den!

Varför gör vi inte som vi säger
Lovar du dig gång på gång att nu … nu ska det bli av? Upplever du att målen i utvecklingssamtalen tenderar att gå i repris? Satsar ni stort på att sätta ambitiösa mål och starta projekt i organisationen – bara för att märka att de på olika sätt rinner ut i sanden eller hamnar i skymundan för nya ambitiösa projekt och mål? Eller har du kört fast och vill komma loss? Vill du utvecklas och växa som ledare och människa? I den här workshopen tar vi reda på varför och vilken väg som verkligen leder till positiv och bestående förändring.

ITC är ett kraftfullt sätt att få tag i dina, dina medarbetares och verksamhetens förändringshinder och ta de första stegen mot verklig, positiv och bestående förändring.

• Det här är ett verktyg som kan användas individuellt eller i grupper.
• Det fungerar lika bra för alla nivåer i verksamheten.
• I en tydlig steg-för-steg-process får du utforska dina förändringshinder och hitta de avgörande första stegen mot det du verkligen vill uppnå.

Insikt som grund för förändring
Det här är en workshop som ger dig chansen till insikt och utvecklande handling. Du får möjligheten att utforska, utmana och utveckla dig själv på djupet.

Gå ”all-in” och få till det du vill! Du bestämmer hur mycket du vill få ut.

På riktigt och på djupet
Det här är en intensiv workshop där du verkligen deltar på riktigt. Hur djupt du går avgör du själv och du får chansen att verkligen hitta din väg framåt. Workshopen tar knappt en hel dag, beroende på gruppstorlek, och riktar sig till ledare och påverkare inom organisationen.

Genomförs den individuellt tar det ca två timmar per person.

ITC är baserad på forskning och lång erfarenhet. Prof. Robert Kegan och Prof. Lisa Laskey vid Harvard University har lagt mer än 20 år av forskning och utvecklingsarbete på att ta fram metoden ITC. Den används över hela världen och i Sverige är Change Institute ett av de få bolagen som har certifierade utövare för processen – direkt utbildade av Lisa och Robert.

Alla tjänster erbjuds på såväl svenska som engelska.

 

”Inget problem kan lösas med ett tänkande på samma nivå som det som skapade problemet!”

Albert Einstein

Kontakta oss!

Vi lyssnar gärna på era utmaningar för att se med vad vi kan vara behjälpliga.
Använd formuläret här bredvid så återkopplar vi så snart vi bara kan!