ITC

ITC, Immunity To Change – och hur du övervinner den!

Varför gör vi inte som vi säger
Har du mål som du formulerat flera gånger men ändå inte riktigt nått fram? Sätter du och din ledningsgrupp likartade nya mål med likartade handlingsplaner utan att riktigt nå fram? Vi kan, som ett av få företag i Sverige, erbjuda en strukturerad metod för att identifiera dolda hinder inom individer, grupper och organisationer – och inte minst, en väg framåt som faktiskt ger önskad förändring.

ITC är ett kraftfullt sätt att få tag i dina, dina medarbetares och verksamhetens förändringshinder och ta de första stegen mot verklig, positiv och bestående förändring.

• Det här är ett verktyg som kan användas individuellt eller i grupper.
• Det fungerar lika bra för alla nivåer i verksamheten.
• I en tydlig steg-för-steg-process får du utforska dina förändringshinder och hitta de avgörande första stegen mot det du verkligen vill uppnå.

Insikt som grund för förändring
Det här är en workshop som ger dig chansen till insikt och utvecklande handling. Du får möjligheten att utforska, utmana och utveckla dig själv på djupet.

Gå ”all-in” och få till det du vill! Du bestämmer hur mycket du vill få ut.

På riktigt och på djupet
Det här är en intensiv workshop där du verkligen deltar på riktigt. Hur djupt du går avgör du själv och du får chansen att verkligen hitta din väg framåt. Workshopen tar knappt en hel dag, beroende på gruppstorlek, och riktar sig till ledare och påverkare inom organisationen.

Genomförs den individuellt tar det ca två timmar per person.

ITC är baserad på forskning och lång erfarenhet. Prof. Robert Kegan och Prof. Lisa Laskey vid Harvard University har lagt mer än 20 år av forskning och utvecklingsarbete på att ta fram metoden ITC. Den används över hela världen och i Sverige är Change Institute ett av de få bolagen som har certifierade utövare för processen – direkt utbildade av Lisa och Robert.

Alla tjänster erbjuds på såväl svenska som engelska.

 

”Inget problem kan lösas med ett tänkande på samma nivå som det som skapade problemet!”

Albert Einstein

Kontakta oss!

Vi lyssnar gärna på era utmaningar för att se med vad vi kan vara behjälpliga.
Använd formuläret här bredvid så återkopplar vi så snart vi bara kan!