Vårt Team

Tord Thunman

Som tidigare VD, affärsområdeschef, projektchef och ansvarig för förvärv samt VD i förvärvade bolag har Tord en gedigen praktisk och framgångsrik erfarenhet av att leda företag med ambition att växa och öka lönsamheten.

Han lyckas blanda värme och omtanke med rakhet, tydlighet och driv.

Här får du en partner för din och din verksamhets utveckling som står kvar när det blåser.

Du får möjlighet att dra nytta av drygt 20 år i verksamhets- och affärsutveckling kombinerat med en MBA och en hel mängd andra relevanta erfarenheter.

Per Bjergestam

Närmare 30 års erfarenhet av att utveckla ledare, människor, grupper och organisationer med fokus på önskad och nödvändig förändring, samt effektivt och utvecklande samarbete genom mod och tydlighet.

Här får du utveckling genom förtroende, empati och tydlighet och ett långsiktigt engagemang i klienter och processer.

Per har tagit fram NÖHRA och Integrativt ledarskap – två modeller för utveckling och ledarskap som används såväl nationellt som internationellt.

Hans erfarenheter som affärsutvecklare och ledartränare ger dig möjlighet att kombinera de båda.

Det finns ännu mer …

Vi – Tord och Per – är glada över att ha hittat varandra och vårt samarbete. Glada för att vi märker att vi tillsammans kan erbjuda ledare och verksamheter ett mycket brett stöd och stora möjligheter till framgång. Glada också för att vi har en gemensam drivkraft att fortsätta utmana oss själva och utvecklas, som individer och företag.

Vi har genom åren träffat en stor mängd intressanta, kunniga och inte minst kloka och inspirerande människor. Flera av dem har vi hållit kontakten med. Skulle det behövas kan vi erbjuda dig och din verksamhet att få ta del av dem – allt för att accelerera din utveckling till önskat läge.

Ett smartare utvecklingsarbete för dig.

Kontakta oss!

Vi lyssnar gärna på era utmaningar för att se med vad vi kan vara behjälpliga.
Använd formuläret här bredvid så återkopplar vi så snart vi bara kan!