Verksamhetslådan 2.0™

Vi har alla erfarenhet av förändringsprojekt som runnit ut i sanden. Liksom att vi alla har upplevelser av strategiska initiativ som gått i stå – utan att någon riktigt märkt det har de försvunnit från dagordningen.

Vi har också hört till leda att det här händer 80% av gångerna och att förändring är väldigt svårt – om ens möjligt. Förändringströtthet och frustration växer i organisationen.

Det verkar behövas en rejäl hävstång för att lyckas …

Genom att tillämpa nödvändiga delar av Verksamhetslådan 2.0 säkrar du genomförandet av dina viktigaste strategiska initiativ. Vårt team hjälper dig att hitta de mest centrala initiativen och bygga den struktur för genomförande som säkrar framgång.

Vi ser också till att du får ett robust system på plats för det metodiska operativa arbetet som skapar konkreta resultat i vardagen genom hela verksamheten.

Verksamhetslådan 2.0 innehåller tio delar och ni kommer jobba metodiskt med de mest nödvändiga som genererar mest pang för pengarna. Med Verksamhetslådan 2.0 får du också en plattform för att kommunicera värdet av verksamhetens utveckling och skapa engagemang i hela organisationen.

Erfarenhet visar att en av nycklarna till framgång är fokusering på max ett till två strategiska initiativ samtidigt. Vi har därför designat arbetet med Verksamhetslådan 2.0 så att du bygger upp ett arbetssätt för att driva framtida strategiska initiativ.

Kontakta oss!

Vi lyssnar gärna på era utmaningar för att se med vad vi kan vara behjälpliga.
Använd formuläret här bredvid så återkopplar vi så snart vi bara kan!